Jag vill ha en modell som har en hög midja, som dessutom sitter kvar vid rörelse, har en tät, stadig, matt kvalité och ger ett fast och slätt intryck. Materialet skall såklart andas och transportera bort fukt. 

Leev by Lees träningskläder kan med fördel användas i vardagen, som ett par snygga tights. För mig är det ofta träning, dans och möten under en dag. Då är det smidigt och bekvämt att bara kunna packa ner några tights i olika färger i väskan, så är jag snygg för både träning och möten. 
Träningsseten från Leev by Lee har en tillhörande överdel, i samma kvalité som tightsen. Den ger ett bra stöd och har uttagbara kupor, då alla har olika preferenser.

Leev by Lee träningsset uppfyller mina önskningar och krav. Jag tänker att det finns fler kvinnor som känner igen sig i mina beskrivningar och som också kommer att stortrivas i mina träningskläder. Välj din favoritfärg, eller varför inte unna dig flera färger.


Efter att i dagsläget ha provat tightsmodeller från flertalet stora märken, har jag inte hittat någon modell som riktigt passar min kropp.

De flesta populära modeller jag provat rullar ner i midjan, skär in och är allmänt obekväma plus bidrar till en osmickrande figur.

Leev By Lee

Varför egna träningskläder?

Efter många år inom träning har jag använt olika typer av träningsplagg anpassat efter både mode och genre. Den höga midjan var min favorit, under danskarriären.